Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik mijn bestelling van de bedels ?

U kunt uw pakketje binnen 3 werkdagen thuis verwachten. Mocht u het pakketje met spoed willen ontvangen, neem dan contact met ons op!

Passen de bedels op Pandora en Trollbeads armbanden ?

Ja, de bedels passen op de 2 meeste geliefde bedelarmbanden zoals Pandora, Tedora en Trollbeads. Bij het ontwerp hebben we daar rekening mee gehouden !

Kan de Gladiool bedel gegraveerd worden ?

De Gladiool bedel kan gegraveerd worden. Er kunnen 2 kleine regeltjes met maximaal 6 tekens op gegraveerd worden. Bijvoorbeeld een jaartal of ‘succes’. Meer dan 6 tekens kan niet, hoe minder tekens, hoe groter en duidelijk de gravure wordt. Bij een datum tellen de streepjes tussen de cijfers ook als een teken. Zo maakt u deze bedel heel persoonlijk !

Kunnen de Vierdaagsebedels ook aan een collier ?

De bedels passen ook aan de colliers van Pandora en Trollbeads. Tevens passen ze ook aan de meeste andere colliers, mits het oogje van het slot niet te groot is natuurlijk.

Kan ik mijn bestelling ruilen of kan ik mijn geld terug krijgen ?

Bij aankoop via onze webwinkel heeft u 14 dagen bedenktijd. 

Binnen deze termijn mag u het ongedragen en onbeschadigde artikel RUILEN voor een ander sieraad zonder opgaaf van reden, stuur ons dan een mail info@vierdaagsebedel.nl met uw wensen. U dient dan de eerste bestelling zelf terug te sturen naar Vierdaagsebedel.nl 

De kosten voor het retour sturen zijn voor uzelf.

Retour sturen om af te zien van de aankoop kan ook binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden, eenvoudig uw bestelling sturen naar Vierdaagsebedel.nl ,  wel met een briefje erbij met uw gegevens. De kosten voor het retour sturen zijn voor uzelf. Na ontvangst van het ongedragen en onbeschadigde artikel zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour gestort worden op uw bankrekening.